Kjell Verbruggen tekent contract met het Jumbo No Fear BT Motorsport team

Na het contracteren van Scott Smulders heeft het Jumbo No Fear BT Motorsport team ook een overeenkomst gesloten met Kjell Verbruggen. Beide jeugdtalenten zullen aan de start komen in de Dutch Masters 125cc en het EMX125 Kampioenschap.

Verbruggen maakte dit jaar indruk door in zijn eerste jaar in het EMX125 Kampioenschap gelijk een manche te winnen in Assen en vervolgens derde te worden in het dagklassement. Ondanks dat hij in drie wedstrijden niet tot scoren kwam, wist hij in de eindstand van het kampioenschap zestiende te worden.

Naast de ervaring van het Jumbo No Fear BT Motorsport team kan Verbruggen ook rekenen op de goede begeleiding van het CTO-programma (Centrum voor Topsport en Onderwijs) op Sportcentrum Papendal. Hier wordt hij intensief begeleid op weg naar een carrière in de topsport. Dat betekent niet alleen hard trainen, maar ook veel aandacht voor mentaliteit, voeding en onderwijs. Zo werkt hij hier zowel aan sportieve ambities, als aan een sterke maatschappelijk basis.

De winterperiode zal in het teken staan van het testen van het materiaal en om fysiek klaar te zijn voor seizoen 2019. De eerste wedstrijd zal in de maand februari op het programma staan!