Raf Meuwissen in de top vijf in VLM/BMB seizoensopener in Lommel

Raf Meuwissen van Jumbo No Fear BT Racing is in de VLM/BMB seizoensopener in Lommel in de top vijf geeindigd. Meuwissen reed lang op een vierde plaats maar verloor in de laatste ronde nog een positie en werd vijfde.

Raf had in de training gelijk al een goed gevoel in de modder en keek met vertrouwen uit naar de eerste manche. ‘’Ik pakte een goede start en kon rond de zevende plaats aan de wedstrijd beginnen. Met een goed ritme werkte ik mijzelf op naar een vierde plaats. Deze positie wist ik vast te houden tot in de laatste ronde maar toen verloor ik nog een positie aan Alberto Forato en werd aan het achterwiel van de derde en vierde man op een vijfde plaats afgevlagd,’’ vertelt Raf.

Door de slechte weersomstandigheden is besloten om de tweede manches af te gelasten. Volgend week zondag staat de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap op het programma in Oss maar daarnaast ook de eerste wedstrijd van het EMX125 Kampioenschap in het Britse Matterley Basin.

Daguitslag VLM/BMB seizoensopener Lommel:

1 Nathan Renkens

2 Nick Leerkes

3 Alberto Forato

4 Emil Jonrup

5 Raf Meuwissen